Ankarada Karnitür sergisi

Ankarada Karnitür sergisi -Ekrem Borazan, Aziz Yavuzdoğan ile Osman Yavuz İnalın çizdiği 47 karikatürden oluşan sergi, Kuğulu Sanat Galerisinde açıldı


ANKARA (A.A) - Ekrem Borazan, Aziz Yavuzdoğan ile Osman Yavuz İnalın eserlerinden oluşan Karnitür adlı karma karikatür sergisi, Kuğulu Sanat Galerisinde açıldı.
     Çizgi Çizgi İçinde... Aynı Mana İçinde sloganıyla açılan karma sergide, üç karikatüristin 47 eseri yer alıyor.
     Ekrem Borazan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu serginin daha önce İstanbul ve Eskişehirde açtıklarını belirterek, 30 yıllık karikatürcüyüz. Böyle bir yola çıktık. Şimdilik Ankarada noktalıyoruz. Sergide 47 karikatür var. Her konuya değinen 3 farklı çizgi anlayışında farklı konuları irdeleyen karikatürlerden oluşan bir sergi dedi.
     Aziz Yavuzdoğan da serginin 1,5 yıl önce düşünülen bir projenin ürünü olduğunu söyledi. Serginin sloganıyla üç karikatüristin de farklı çizgileri bulunduğunu ancak anlam açısından aynı yolda yürüdüğünü vurgulamak istediklerini dile getiren Yavuzdoğan, sergide yeni ve eski karikatür çalışmalarının bulunduğunu kaydetti.
     Serginin açılışına katılımdan memnun olduklarına değinen Osman Yavuz İnal ise Salonun tarihindeki ilk karikatür sergisi. İnşallah bundan sonra da karikatürcülerin sergilerinin daha fazla olmasına imkan sağlanır dedi.
     Sergi, 16 Kasıma kadar ziyaret edilebilecek.
    
     Muhabir: Merve Yıldızalp
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Ankarada Karnitür sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER