Ankara Shopping Festin talihlileri belirlendi

Ankara Shopping Festin talihlileri belirlendi -Başkentte 8 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali kapsamında kredi kartı ile alışveriş yapan 22 talihli belli oldu -Milli Piyango İdares


ANKARA (A.A) - Başkentte 8 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest) kapsamında kredi kartı ile alışveriş yapan 22 talihli belli oldu.
     Milli Piyango İdaresince noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenen talihlilere 22 adet Fiat Linea verilecek.
     TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama AŞnin, Bankalararası Kart Merkezi AŞ (BKM) adına organizasyonunu yürüttüğü çekiliş, Congresium Ankara ASF Merkezinde 11. Noter Başkatibi Bülent Yağmurun nezaretinde yapıldı.
     Çekilişe Ankara il ve ilçe sınırları içerisinde kredi kartı ile satış yapan tüm noktalardan alışveriş yapanlar katıldı. 8 Haziran 2012 saat 08.00da başlayıp 1 Temmuz 2012 saat 23.59da biten kampanyada her 25 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı tanındı.
     Toplamda 25 banka, müşterilerine çekilişe katılıma hakkı verdi. Tüm bankaların bilgileri BKMde toplandı ve çekiliş numarasıda BKM tarafından verildi. Bunun sonucunda toplam 62 milyon 475 bin 199 adet çekiliş numarasına ulaşıldı.
     Kampanyaya, nakit çekim veya puan kullanarak alışveriş yapanlar katılamadı.
     Çekiliş, içerisine numaralı top atılan 8 torbadan yapıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezcinin de top çektiği çekiliş sonucunda, 22 asıl 22 de yedek talihlinin çekiliş numarası belirlendi. Kazananların isim, soy isim, kredi kartı numaraları ve adres bilgileri 17 Temmuzda Hürriyet Gazetesinde ilan edilecek.
    
     -2,5 milyar liralık alışveriş yapıldı-
    
     ATO Başkanı Bezci, çekiliş öncesinde yaptığı konuşmada, Ankara Shopping Feste 45 milyon lira yatırım yapıldığını, buna karşın 2,5 milyar lira civarında alışveriş rakamına ulaşıldığını bildirdi.
     Hedeflerinin, Ankarayı Alışverişin Başkenti yapmak olduğunun altını çizen Bezci, Önümüzdeki yıllarda bu hedefler için çalışmaya devam edeceğiz. Festivali, önümüzdeki yıllarda daha çok yabancı turiste yönelik hale getireceğiz dedi.
     Festivalde ticareti yüzde 25 oranında artırmayı hedeflediklerini ancak hedeflerinin çok üzerine çıkarak festival kapsamında, Başkentteki ticaretin yüzde 31 arttığını belirten Bezci, Geçtiğimiz yıl İstanbul Shopping Festin yapıldığı tarihlerde, Ankarada yüzde 14 ciro kaybı olmuştu. Bu yıl Ankara Shopping Fest ile yüzde 33 artış yaşandı. Bu açıdan bakıldığında toplamda yüzde 47lik bir artış söz konusu diye konuştu.
    
     Muhabir: Recep Demir - Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Ankara Shopping Festin talihlileri belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER