Anne adaylarına yönelik kurs

Anne adaylarına yönelik kurs -CÜ Hastanesinde gebe eğitim programı kapsamında açılan kursa katılan anne adaylarına sertifikaları verildi


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hamile Eğitim Merkezinde gebe eğitim programı kapsamında açılan kursa katılan hamile kadınlara sertifikaları verildi.
     CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı bünyesindeki Hamile Eğitim Merkezinde gebe eğitim programı kapsamında açılan kursa katılan 10 kadına sertifikaları takdim edildi.
     Sertifika dağıtım programında konuşan Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca İmir Yenicesu, anne adaylarını eğitmeyi ve bilinçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
     Yenicesu, anne adaylarına gebelik dönemi, anne sağlığı, gebelikte beslenme, doğum ve loğusalık süreci, doğuma hazırlık ve doğum, doğum sonrası bebek bakımı ve aile planlaması konularında 7 haftalık eğitim verdiklerini belirterek, kurs sonunda 10 anne adayının sertifika almaya hak kazandığını belirtti.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Anne adaylarına yönelik kurs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER