Anneler Günü

Anneler Günü -Siyasi Parti İl Başkanları Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı


KAYSERİ (A.A) - Siyasi Parti İl Başkanları Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, annelerin varlıklarının hayat boyu her günün en büyük manası olduğunu söyledi.
     Anne sevgisinin, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğunu belirten Dengiz, "Hayatımızın her anında yanı başımızda olan varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir" dedi.
     Dünyada barış ve kardeşliği temin ve muhafaza eden annelere bu süreçte daha çok ihtiyaç olduğunu vurgulayan Dengiz, şunları kaydetti:
     "Onların nasihatlerine, yönlendirmelerine, sağduyularına ve dualarına daha çok ihtiyacımız var. Türkiyenin en akil yürekleri olan annelerimiz, bütün sorunlarımızın çözümünde de en büyük teminatımız ve anahtarımızdır. İnanıyorum ki Türkiyenin kardeşlik yolunda ilerlemesi, en çok annelerimizi mutlu etmekte ve en çok onları heyecanlandırmaktadır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir. Evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını yürekten paylaştığımız annelerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum."
     CHP İl Başkanı Sadık Atila, mesajında, anaların gözyaşlarının kutsal olduğunu o gözyaşlarının renginin, dininin ve ırkının olmadığını söyledi.
     Atila, bugün anneler günü olduğu halde pek çok annelerin çocukları için ağladığını belirterek, şunları kaydetti:
     "Bugün anneler yine çocukları ile yoksulluk pençesinde yaşıyor. Bugün anneler yine doğumda bebeklerini kaybediyor. Binlerce kayıp çocuk rakamı ile büyük bir utanca sahne olan ülkemizde bugün anneler hala kayıp çocuklarını arıyor. Reyhanlıda insanlık dışı hain saldırıda evlatlarını yitiren annelere başsağlığı ve sabır diliyor, bütün annelere sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
     MHP İl Başkanı Mete Eke ise mesajında, annelerin hayatımızın her yerinde her köşesinde bizlerle beraber tüm sıkıntıları aşmada mücadele eden çilekeşler olduğunu ifade etti.
     Anneler ağlamasın teranesi ile yola çıkanlara, kendilerini ağlatanlara karşı Türk annelerinin beddua etmekten gayrı elinden bir şey gelmeyeceğini dile getiren Eke, şöyle devam etti:
     "Devletimizin en alt düzeyinden en üst makamındaki insanların yetişmesinde kulağına ninni söylemesinde her vesile ile dua etmesinde büyük katkısı olan annelerimizi yılda bir defa değil, her gün, her saat, her dakika anmamız gerekmektedir. Onların hayır duasını almak dünya-nın bütün servetine bedeldir. Anne demek; dua demektir, ninni demektir, evlatlarına yemeyen yediren, giymeyen giydiren, onlara gelecek her sıkıntıya siper olan demektir. Anneler gününü en içten dileklerimle tebrik ediyor, hayatta olan annelere hayırlı ve uzun ömür diliyor, rahmeti Rahmana kavuşanlara ise mekanları cennet olsun diyorum."
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: Ersin Altınsoy

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER