Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi: "Sahip olduğumuz en değerli varlıklarımız olan annelerimize, hak ettiği paha biçilemez değeri her fırsatta göstermek, ödemekle yükümlü olduğumuz en büyük manevi borcumuzdur"


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, sahip olunan en değerli varlık olan annelere, hak ettikleri paha biçilemez değeri her fırsatta göstermenin, ödemekle yükümlü olunan en büyük manevi borç olduğunu söyledi.
     Yemişçi, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, annelerin, sınırsız özverinin, karşılık beklenmeden her koşulda gösterilen sevginin ve şefkatin zirve ismi olduğunu belirtti.
     Annelerin yılda bir gün hatırlamak için alınan birkaç hediyeden çok daha fazlasına layık olduğunu ifade eden Yemişçi, "Sahip olduğumuz en değerli varlıklarımız olan annelerimize, hak ettiği paha biçilemez değeri her fırsatta göstermek, ödemekle yükümlü olduğumuz en büyük manevi borcumuzdur. Bu borcu ödemek konusunda göstereceğimiz en ufak zafiyetin, yaşamımız boyunca asla üzerimizden atamayacağımız vicdani bir yük olarak sırtımızda kalacağını hatırlatmak isterim. Anneye gösterilen sevgi ve saygının cennetin anahtarı olduğuna inanan bir dinin mensupları olarak, onlara davranışlarımızda gerekli hassasiyeti göstermek temennisiyle, başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Yavuz Karaduman / Cihan Demirci
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER