Anneler Günü

Anneler Günü -10 ay önce önce prematüre olarak dünyaya gelen, beşizlerin annesi Özlem Bulut Yozgatın Akdağmadeni ilçesinde yılın annesi seçildi


YOZGAT (A.A) - AK Parti Akdağmadeni İlçe Kadın Kolları teşkilatının anneler günü nedeniyle düzenlediği programda, Türkiyenin yaşayan ilk beşizlerinin annesi Özlem Bulut yılın annesi seçildi.
     Akdağmadeni Belediyesi Atatürk Parkında düzenlenen etkinlikte, İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Yaradan, Anneler Günü için daha kapsamlı bir program düzenlediklerini ancak Hatayın Reyhanlı ilçesindeki patlamadan dolayı iptal ettikleri dile getirdi.
     Bütün annelerin insanların hayatında büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Yaradan, "Hiç kimselerle paylaşmadığımız, duygularımızı, dertlerimizi paylaştığımız annelerimizin ve tüm dünya annelerinin gününü kutluyorum. Bizler bir çocuğa bakmakta zorlanırken, Özlem kardeşimiz 5 taneye birden bakıyor. Bu nedenle de kendisini yılın annesi seçtik" dedi.
     Yaradan, daha sonra yılın annesi seçtikleri Türkiyenin yaşayan ilk beşizlerinin annesi Özlem Buluta hediyesini verdi.
     Çok duygulandığını dile getiren Özlem Bulut ise "Annelerimiz bizim baş tacımız, bunu beşiz bebek sahibi olduktan sonra daha iyi anladım. Yılın annesi seçilmem de beni çok mutlu etti" dedi.
     Bulut, Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 10 ay önce önce prematüre olarak dünyaya gelen beşizlerin sağlık durumun iyi olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Yunus Taştan / Özcan Güney
     Yayıncı: Ersin Altınsoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER