Antakya Belediye Başkanı Savaştan

Antakya Belediye Başkanı Savaştan Balıklıdere köyüne ziyaret


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Balıklıdere köyünde Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantıları kapsamında ziyarette bulundu.
     Trablusgarpta, Yemende, Kıbrısta, Çanakkalede, Dumlupınarda, Sakaryada kanlarını, canlarını bu ülke ve coğrafya için feda etmiş ecdatların torunları olduklarını ifade eden Savaş, yapılacak tek şeyin bu cennet vatana sahip çıkmak ve omuz omuza, kol kola, sırt sırta verip bu ülkeyi ruh ve beden sağlığı sağlam bir şekilde gelecek kuşaklara bırakmak olduğunu kaydetti.
     Türk milletinin tarihsel sürecine bakıldığında zor zamanlarda hep kenetlenen, birbirine destek olan, moral veren, motivasyon sağlayan bir toplum olduğunu vurgulayan Savaş, içerden ve dışarıdan hiçbir güç ve ülkenin aramıza nifak tohumları ekemeyeceğini belirtti.
     Balıklıdere köyü muhtarı İbrahim Bozhaydar da, Başkan Savaşın ziyaretinde duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
     Ziyarette Savaşa, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Ramiz Bakır, Harbiye Esnaf Kooperatifi Başkanı Yunus Öztürk, Bahçe köyü muhtarı Refik Kayıkçı da eşlik etti.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaştan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER