Antakya Belediyesi Okuma Salonu

Antakya Belediyesi Okuma Salonu öğrencilerinin sınav başarısı


HATAY (A.A) - Antakya Belediyesi bünyesinde yer alan okuma salonunda ücretsiz öğrenim gören 120 öğrenciden 70i çeşitli Anadolu liselerinde öğrenim görmeye hak kazandı.
     Antakya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonda öğrenim gören 120 öğrenciden 70inin girdikleri SBS sınavı sonrasında fen lisesi, Anadolu öğretmen liseleri, Anadolu liseleri, Anadolu güzel sanatlar liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, Anadolu meslek liseleri ve Anadolu imam hatip liselerie girmeye hak kazandıkları kaydedildi.
     Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, okuma salonu bünyesinde ücretsiz öğrenim gören ihtiyaç sahibi 120 öğrenciden 70inin başarılı olmasının memnuniyet verici olduğunu, başarı oranının yüzde 58,33e tekabül ettiğini ifade etti.
     Başarılı olan öğrencileri gönülden tebrik eden ve ailelerine hayırlı olsun dileklerini ifade eden Savaş, kıl payı puanlarla sınavda başarılı olamayan öğrencilere ise daha çok çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
     Antakya Belediyesi Okuma Salonu Eğitim Danışmanı Mustafa Akgül ise, öğrenim gören 70inin çeşitli Anadolu liselerinde öğrenim görmeye hak kazanması memnuniyet verici olduğunu belirterek, yüzde 58,33 olan başarı oranını daha da yukarıya çekmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Antakya Belediyesi Okuma Salonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER