Antalyada Geleneksel Çocuk Şenliği düzenlendi

Antalyada Geleneksel Çocuk Şenliği düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, çocuklar için Geleneksel Çocuk Şenliği düzenledi.
     Kepez Park Ormanda gerçekleştirilen şenlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan çocuklar ve yurt görevlileri bir araya geldi.
     Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu ile Kepez Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (KEPSİAD) Ramazan Buzkıranın da katıldığı şenliğe çeşitli gösteriler ve etkinlikler düzenlendi. Vali Yardımcısı Cevheroğlu, şenlik alanını dolaşarak çocuklar sohbet etti.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bahar şenliği adı ile daha önce iki kez gerçekleştirdikleri etkinliğin ismini bu yıl değiştirdiklerini ve Geleneksel Çocuk Şenliği yaptıklarını söyledi.
     Taş, şenliğe yurt ve yuvalarda kalan 3-18 yaş arasındaki 220 çocuğun katıldığını belirterek, Etkinliğimizi karne gününün hemen ertesinde yaptık. Ayrıca 12 Haziran Çocuk İşçiliğini Önleme Gününe de yakın bir zamanda gerçekleştirmiş olduk dedi.
     Çocukların hem sezonun yorgunluğunu attıklarını hem de çocuk işçi çalıştırmamaya atıfta bulunduklarını anlatan Taş, Yurtlarımızda yetenekli insanlar yetişiyor. Golf oynayan 10, ata binen 5, halkoyunlarıyla ilgilenen 50, el sanatlarıyla ilgilenen ise onlarca çocuk var. Bunlar geleceğimiz. Biz idareciler olarak gelecekte bu koltukları onlara bırakmaktan onur duyarız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada Geleneksel Çocuk Şenliği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER