Antalyada uyuşturucu operasyonları

Antalyada uyuşturucu operasyonları -İki ayrı uyuşturucu operasyonunda 165 gram esrar maddesi ile bin 786 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada iki ayrı uyuşturucu operasyonu kapsamında 165 gram esrar maddesi ile bin 786 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi, olayal ilgili 2 kişi tutuklandı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik 2 ayrı operasyon düzenledi. Muratpaşa ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda satışa hazır halde 23 paket halinde, 165 gram esrar maddesi ile bir adet hassas terazi ve uyuşturucu satışında elde edilen 410 lira ele geçirildi.
     İstanbuldan temin ettiği uyuşturucu maddeleri yolcu otobüsü ile Antalyaya getirdiği öne sürülen iki kişinin Döşemealtı ilçesindeki evine düzenlenen operasyonda ise bin 786 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.
     Gözaltına alınan 3 zanlı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 2si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER