Antalyadaki polise silahlı saldırı

Antalyadaki polise silahlı saldırı -Saldırıda şehit olan polisler Abdullah Bülbül ve Mehmet Çolakın Konyadaki baba evlerinde yas var


KONYA (A.A) - Antalyadaki silahlı saldırıda şehit düşen polisler Abdullah Bülbül (34) ve Mehmet Çolakın (30) Konyadaki baba evlerinde hüzün var.
     Şehit polis memuru Bülbülün memleketi Hüyük ilçesine bağlı Suludere köyündeki baba ocağına acı haber, akşam saatlerinde ulaştı. Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Yaşar Bülbülün, cenazeyi teslim almak üzere yakınları ile birlikte Antalyaya gittiği öğrenildi.
     Önce oğlunun yaralı olduğu bilgisi verilen anne Fatma Bülbüle ise Hüyük Devlet Hastanesinden gelen sağlık görevlilerinin eşliğinde acı haber verildi.
     Köylüler, şehidin baba evine gelerek anne Fatma Bülbülü teselli etmeye çalıştı. Şehit polisin baba evinin önünde bir ambulans, gece boyunca bekletildi.
     Aileyi ziyaret ederek baş sağlığı dileyen Konya İl Genel Meclisi üyesi Gürdal Yorulmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, anne Fatma Bülbülün, oğlunun şehit haberini büyük metanetle karşıladığını belirtti.
     Şehit Bülbülün olaydan 1 gün önce ailesiyle telefonla görüştüğünü öğrendiklerini ifade eden Yorulmaz, Ramazan bayramında köye gelmiş. Kurban bayramında iznim yok, gelemeyebilirim demiş. En ufak şikayeti olmadığını ve yerinden memnun olduğunu söylemiş. Şehidimize Allahtan rahmet, ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz dedi.
     Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şehit Abdullah Bülbülün, 10 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi.
     Saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Çolakın merkez Selçuklu ilçesi Molla Gürani Mahallesindeki baba evinde de büyük üzüntü hakim.
     Şehit haberini alan Çolak ailesinin yakınları şehidin baba evine akın etti. Şehidin babası Ahmet Çolakın acı haberi aldıktan sonra Antalyaya gittiği, anne Saliha Çolakın ise il dışında olduğu belirtildi.
     Şehit polis memuru Çolakın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir : Şeref Yaşar / Metin Bolat
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Antalyadaki polise silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER