Antalyanın 2023 vizyonu değerlendirildi

Antalyanın 2023 vizyonu değerlendirildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, 2023 Antalya Vizyonu Karar Konferansı düzenlendi.
     Ramada Otelde düzenlenen konferansa Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Bağımsız Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile turizmciler ve iş adamları katıldı.
     ATSO Başkanı Budak, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, 2023 Antalya Vizyonu ile ilgili bir yol haritası çizmek amacıyla ilk olarak arama konferansını düzenlediklerini söyledi.
     Bugün ilkinin devamı niteliğinde olan Karar konferansında bir araya geldiklerini belirten Budak, konferans sonrası Antalyanın 2023teki yol haritasının ortaya çıkacağını bildirdi. Bu süreçte herkese çok iş düştüğünü vurgulayan Budak, Bundan böyle bir yol haritamız var. Rotası olmayan yelkenliye hiçbir rüzgar yardım edemez. Bugün biz rotamızı belirliyoruz. Bize bütün Akdeniz rüzgarları destek verecek dedi.
     Konferansta gelecek 20 yılın Türkiye ve Antalyaya neler getireceği, tarımda, turizmde ve sanayide Antalyanın hangi durumda olduğu ve gelecekte nerede olması gerektiği değerlendirildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyanın 2023 vizyonu değerlendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER