Antalya Cup Basketbol Turnuvası fikstürü belirlendi

Antalya Cup Basketbol Turnuvası fikstürü belirlendi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Antalya Cup Basketbol Turnuvasına katılacak takımlar ve fikstür belli oldu.
     Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü tarafından 18-20 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Antalya Cupa Antalya Büyükşehir Belediyesi, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Erdemirspor kulüpleri katılacak. Lig usulü yapılacak karşılaşmalarda ilk sırayı alan takım, turnuvada şampiyon olacak.
     Turnuva 18 Eylül Salı günü saat 17.00de Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Erdemirspor maçı ile başlayacak. Aynı gün saat 19.30da Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşılaşacak.
     19 Eylül Çarşamba günü Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Erdemirspor, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi mücadele edecek. Turnuvanın son gününde ise Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Erdemirspor karşı karşıya gelecek.
     Turnuva, Atatürk Spor Salonunda yapılacak.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Cup Basketbol Turnuvası fikstürü belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER