Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dereci: Bizim derdimiz, gençliğimiz ve geleceğimiz için sporu sevdirmek


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Bizim derdimiz, gençliğimiz ve geleceğimiz için sporu sevdirmek dedi.
     Dereci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz ve kış demeden çeşitli branşlardaki spor dallarında kurslar açtıklarını belirtti.
     Amaçlarının Ardahanda yapılabilecek her sporu sevdirmek olduğunu ifade eden Dereci, Golften okçuluğa kadar çeşitli alanlarda sportif etniklik ve faaliyetlerimiz var. Bir dönem okçuluğunu adı bile yokken, bugün yaz kış demeden okçulukla ilgili kurslarımız devam ediyor dedi.
     Özellikle gençliğin sporla meşgul olmasını istediklerini belirten Dereci, sporla meşgul olan gençliğin potansiyelinin yüksek olduğunu ifade etti.
     Sporla gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak tutulduğuna dikkat çeken Dereci, Boş durmayan gençlik topluma yararlı birer fert olacak. Bunun için spor önemli, bunun için milletimizin bize destek olmasını istiyoruz. Bizim derdimiz, gençliğimiz ve geleceğimiz için sporu sevdirmek ve yaptırmak. Sportif olan bir gençlik her zaman ve her alanda topluma faydalı olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER