Atatürk Üniversitesindeki gerginlik

Atatürk Üniversitesindeki gerginlik -MHP Erzurum İl Başkanı Kaya: Yapılan provokasyonlarda amaçları ülkücü teşkilatları sokaklara dökmek olan bu hainlerin planlarını yerle bir etmemiz için sağduyulu davranmamız gerekmektedir


ERZURUM (A.A) - MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Atatürk Üniversitesinde gerginliği ilişkin, yapılan provokasyonlarda amaçları ülkücü teşkilatları sokaklara dökmek olan hainlerin planlarını yerle bir etmek için sağduyulu davranılması gerektiğini bildirdi.
     Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Eğitim Fakültesinde yaşanan gerginliği şiddetle kınadıklarını belirterek, vatan üzerinde oynanan oyunlara, Türkiye için beslenen kirli emellere karşı tavır aldıklarını ifade etti.
     Bin yıllık kardeşliği koruyup yüceltmeye çalışırken, birilerinin bu düzene çomak sokmaya çalıştığını dile getiren Kaya, şunları kaydetti:
     Yapılan provokasyonlarda amaçları ülkücü teşkilatları sokaklara dökmek olan bu hainlerin planlarını yerle bir etmemiz için sağduyulu davranmamız gerekmektedir. Yapılan her olayda BDPnin parmağının olduğunu görmek bizleri şaşırtmamaktadır. İstediklerini yapabilmek için Kürt halkımızın desteğini almaya çalışmaktadırlar. Ancak görüyoruz ki bekledikleri bu desteği alamamaktadırlar.
     MHP olarak bu tür provokasyonlara prim vermeyeceklerini vurgulayan Kaya, Hiç kimse Türk milliyetçilerinin sabrını sınamaya kalkmasın. Hiç kimse Erzurum ile oyun oynamaya kalkmasın. Erzurum ile oyun, ateşle oynamak demektir. Nitekim bu tür oyunları oynamaya çalışan kişiler gereken cevabı her zaman almaktadırlar ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Atatürk Üniversitesindeki gerginlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER