ATSO Akademi üyelerine yönelik eğitimler düzenleyecek

ATSO Akademi üyelerine yönelik eğitimler düzenleyecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi tarafından üyelerine yönelik eğitimler düzenleyeceklerini bildirdi.
     Budak, yaptığı yazılı açıklamada, ATSO Akademinin faaliyetlerine bu hafta 3 ayrı konuda verilecek eğitimlerle devam edeceğini, Antalyanın iş dünyası için faydası yüksek ve kaliteli eğitim programlarıyla üyelere hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.
     Bu hafta son 3 konuda eğitimler vereceklerini anlatan Budak, 14 Martta gerçekleştirilecek Farkındalık Geliştirme ve Kendini Tanıma Eğitiminde eğitmen Arzu Akalın tarafından katılımcılara farkındalığın faydaları, farkındalık becerileri, zeka ve zeka türleri konularının anlatılacağını ifade etti.
     ATSO ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile 14-15 Martta düzenleyecekleri TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Eğiminin de TSE eğitmenleri tarafından aktarılacağını kaydeden Budak, eğitimde müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetim sistemi, TSE ISO 10002 şartları gibi konuların anlatılacağını bildirdi.
     Budak, açıklamasında 15 Martta gerçekleştirilecek Beşeri İlişkiler Eğitiminde eğitmen İlker Kaldı tarafından katılımcılara nezaket, samimiyet, etki, ikna ve liderlik konularını anlatacak. Her birisi konusunda uzman kişilerce verilecek eğitimlerimize tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz ifadelerini kullandı.
     ATSO Akademide eğitim konularının ve takvimin üyelerden gelen talep ve iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda belirlendiğini anlatan Budak, eğitimler sonrasında katılımcılara doldurttukları memnuniyet anketleri ile eğitimlerin beklentileri karşılama derecesini değerlendirdiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO Akademi üyelerine yönelik eğitimler düzenleyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER