Aydında gençler sorunlarını tartıştı

Aydında gençler sorunlarını tartıştı


AYDIN (A.A) - Aydın Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altında bir araya gelen gençler, kentin ve gençliğin sorunlarını tartıştı.
     Aydın Belediyesi Encümen Salonunda yapılan toplantıya, AK Parti ve CHP gençlik kolları, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Aydın Şubesi Gençlik Birimi, Toplum Gönüllüleri Vakfı Aydın Gençlik Birimi temsilcilerinin yanı sıra üniversite topluluklarından gençler ve lise öğrencileri katıldı.
     AB Proje Süreç Eğitmeni Hakan Topçubaşının yönettiği toplantıda, gençler tespit edilen sorunları ana başlıklar altında sınıflandırdı ve çözüm önerilerini sundu. Belirlenen çözüm önerilerinin, rapor haline getirilerek ilgili mercilere iletileceği bildirildi.
     Aydın Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Anıl Kösehancı, gazetecilere yaptığı açıklamada, meclislerinin, Aydında yaşayan, toplumun her kesiminden gencin fikirlerini özgürce ifade edebildiği bir platform özelliği gösterdiğini belirterek, Gençler olarak, ön yargılarımızdan arınarak, hiçbir siyasi, ideolojik tartışmaya girmeksizin hepimizi yakından ilgilendiren sorunları çözüm odaklı bir bakış açısıyla gündeme getirdik. Hepimizin ortak amacı, daha yaşanılabilir Aydın, ve değerlerine sahip çıkan bilinçli gençler yetiştirmektir dedi.
     İleri bir tarihte toplantının ikinci basamağını yapmayı planladıklarını dile getiren Kösehancı, bu toplantıda da bulunan çözüm yollarının uygulanabilirliği, kurumlar arası işbirliği ve diyalog yöntemlerini tartışacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Aydında gençler sorunlarını tartıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER