Azerbaycan Azal futbol takımı Davrazda kamp

Azerbaycan Azal futbol takımı Davrazda kamp yapıyor -Azal futbol takımı yeni sezon hazırlıkları için geldiği Ispartada Davraz Kayak Merkezindeki tesislerinde çalışmalara başladı


ISPARTA (A.A) - Azerbaycan Azal futbol takımı, yeni sezon hazırlıkları için geldiği Ispartada Davraz Kayak Merkezindeki tesislerde çalışmalara başladı.
     Yeni sezon hazırlıklarına günde iki antrenman yaparak başlayan Azal futbol takımı, Teknik Direktör Vasif Sadigov yönetiminde ısınma ve dayanıklılık koşusu yaptı.
     Teknik Direktör Vasif Sadigov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün geldikleri Davrazda 13 Temmuza kadar kamp çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.
     İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Sadigov, Burada kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapıyoruz. Türkiyeye önceki yıllarda da çok defa kamp için geldim, ama Davraza ilk defa geliyorum. Burası kamp için her türlü şartları barındıran bir yer. Güzel sahaları var dedi.
     Hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğuna işaret eden Sadigov, Sezon öncesi hazırlıklarımızı burada yapacağız. Program kapsamında Davrazda 3 dostluk maçı yapmayı planlıyoruz. Yarın, 9 ve 12 Temmuzda burada kamp yapan takımlarla dostluk maçları yapacağız. Ardından 13 Temmuzda Boluya gidip çalışmalarımızı orada devam ettireceğiz. Boluda ise 4 dostluk maçı daha yapacağız diye konuştu.
     Azerbaycanda liglerin 4 Ağustosta başladığını bildiren Sadigov, 28 Temmuzda da Boludan ayrılarak Azerbaycana gideceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Azerbaycan Azal futbol takımı Davrazda kamp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER