Babaeski Belediye Başkanı Hacı:

Babaeski Belediye Başkanı Hacı: -Babaeskide gelecekte su sıkıntısı yaşanmaması için gayret ediyoruz


KIRKLARELİ (A.A) - Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Babaeskide gelecekte su sıkıntısı yaşanmaması için gayret ettiklerini bildirdi.
     Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, Gucuk Burun mevkisinde bir süre önce temeli atılan yeni su deposu inşaatında sona yaklaşıldığını belirtti.
     İlçenin geleceğini düşünerek hizmet ve yatırım yaptıklarını ifade eden Hacı, açıklamasında şunları kaydetti:
     Yeni su deposu inşat çalışmalarının yüzde 80i tamamlandı. Geleceğe yatırım yapmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizler bu yatırımları yapmasaydık çocuklarımız, torunlarımız bizlerden hesap soracaklardı ve onlara biz sadece çiçek ektik, kültürel etkinlik yaptık, altyapımızı düşünmedik diyemezdik. Bizler seçim kaygısı yaşamıyoruz. Babaeskide gelecekte su sıkıntısı yaşanmaması için gayret ediyoruz. Her şeyin en güzeline, en iyisine layık olan Babaeski halkımıza hak ettiği yatırımları, hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bizler altyapı yatırımlarımızı gerçekleştirmeye, altyapısı sorunsuz bir Babaeskiyi inşa etmeye devam edeceğiz. Avrupa kenti Babaeski yolunda hızlı bir şekilde ilerliyoruz ve bu hedefimizden asla sapmayacağız.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Babaeski Belediye Başkanı Hacı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER