Balıkesirden kısa kısa

Balıkesirden kısa kısa -BAÜ öğrencileri huzur evini ziyaret etti


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencileri, Balıkesir Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
     Öğrenciler, yaşlıların her biriyle sohbet etti ve onlarla zaman geçirdi. Huzur evi sakinleri de gelen öğrencilere çikolata ikramında bulundu.
     Ziyaret programından hem huzurevi sakinlerinin hem de öğrencilerin memnun kaldıklarını dile getiren Yrd. Doç. Dr. Nuran Akşit Aşık, üniversite öğrencilerinin huzurevini ilk kez ziyaret ettiklerini ve sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek, bundan sonra da benzer faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.
    
     -"Kuvayı Milliye Günü" kutlandı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Balıkesirde, "Kuvayı Milliye Günü" törenle kutlandı.
     Tören, Adnan Menderes Mahallesi Kuvayı Milliye Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, törende, Kuvayı Milliyenin, Balıkesir ve Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti.
     Anıt önündeki törenin ardından Devrim Erdil Çağdaş Sanat Müzesine geçen protokol üyeleri, burada Kuvayı Milliye dönemi şehit olmuş ve mücadele vermiş askerlerin biyografilerinin yer aldığı sergiyi gezdi.
     Törene, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, Belediye Başkanı İsmail Ok, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
    
     -Bigadiç Belediyesinden engellilere piknik
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Engelliler Haftası kapsamında ilçede yaşayan engelli vatandaşlar ve ailelerine piknik düzenledi.
     Cevizli Mesire Alanında yapılan pikniğe, yaklaşık 500 engelli vatandaş ve aileleri katıldı.
     Piknik alanında palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayan çocuklar ve ailelerine, öğle yemeği verildi.
     Organizasyonda misafirleri, Göksel ve belediye çalışanları ağırladı. Çalınan müzikler eşliğinde halaylar çekildi, top oynandı.
     Pikniğe katılan aileler, kendilerine böylesine güzel bir gün armağan ettikleri için Göksele teşekkür etti.
     Etkinlikte, Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım ve İlçe Emniyet Müdürü Kemal Hiçyılmaz hazır bulundu.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Burak Akay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Balıkesirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER