Balıkesir AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu:

Balıkesir AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu: -Edremitin, Balıkesirin en büyük ilçelerinden biri olarak büyükşehir şemsiyesi altında gelişmesinin devam etmesine olan inancımız bir kez daha netleşti


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremitin Balıkesirin en büyük ilçelerinden biri olarak büyükşehir şemsiyesi altında gelişmesinin devam etmesine olan inancımız, bir kez daha netleşti dedi.
     Edremit AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına konuşan Aydınlıoğlu, Edremit ve Altınoluk arasında yaşanan ilçe tartışmalarını değerlendirdi.
     Edremitin güzelliklerini anlatan Aydınlıoğlu, şunları kaydetti:
     Kazdağlarında dünyanın en güzel suları var. İnsanlar, birbirlerine Edremite gidin, orayı görün diyor. Şimdi hiçbirimizin bu durumun önünü kesme hakkı yok. Siyaset kurumunun da böyle bir hakkı yok. Edremitin Balıkesirin en büyük ilçelerinden biri olarak büyükşehir şemsiyesi altında gelişmesinin devam etmesine olan inancımız bir kez daha netleşti. Daha önce sayı meselesi vardı. 50 binin altındaki yerler ilçe olamıyordu. Şimdi sayı 20 bine çekildi ama, Altınolukun sayısı yine 20 bini bulamıyor.
     Edremitin bölünmek yerine birleştirilerek daha da büyük ve güçlü olması gerektiğini savunan Aydınoğlu, şöyle devam etti:
     Böyle olur da Allah nasip ederse biz, Akçaydan başlayıp, Altınoluka kadar tek tip bir sahil ve kordon düzenlemesi yapabiliriz. Nefis bir sahil ve kordon düşününüz. Bir tane arıtma tesisi var. Hiç kimse bu arıtma tesisinin denizi kirletmediğini, sağlıklı çalıştığını söyleyemez. Kaç tane yapılacaksa büyükşehir destekli arıtma tesisleri yaparız. Denize bir gram zehir, pislik akıtmayız. Yoksa denizimiz bitiyor. Edremit için çok büyük düşünceler geliştirmek zorundayız. Edremitin sıcak su termal tesis alanlarını da haritada işaretleyip gelen yatırımcıya Gel bak otelini buraya yap deriz.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Balıkesir AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER