Bandırmanın köy yolları yapım çalışmaları tamamlandı

Bandırmanın köy yolları yapım çalışmaları tamamlandı


BALIKESİR (A.A) - AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Okbay, yapım çalışmaları tamamlanan Bandırmaya bağlı köy yollarında incelemelerde bulundu.
     Okbay, yıl içinde ve özellikle kış öncesi hazırlık kapsamında köy yollarının bakım ve onarımları için Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesinden ciddi kaynaklar aktarıldığını, hedeflerinin ilçeye bağlı köy yollarındaki standartları yükseltmek olduğunu söyledi.
     Yapılan çalışmalar sonrasında köy yollarındaki standartların yükseldiğini ifade eden Okbay, 5 metre olan yol genişlikleri 7 metreye çıktı. Yapım çalışmaları tamamlanan yollarda ilk kez çizgi çalışması yaptı. Yolun seviyesinin ise 50 santimetre yükseltilmesiyle bu yıl geçmiş yıllara göre daha sağlıklı yollar yapıldı. İki yıldan beri yapım çalışmaları devam eden yollara bu yıl 500 bin TL ödenek tahsis edildi diye konuştu.
     Ayrıca ilçeye bağlı köylerdeki yol bakım ve onarım çalışmalarına da değinen Okbay, Yeniyenice, Akçapınar, Eski Ziraatlı, Yeni Ziraatlı, Dutliman, Sahil Yenice, Çomlu, Kirazlı, Doğa, Doğruca, Külefli, Çepni, Gölyaka, Orhaniye, Çarık, Bezirci, Beyköy, Şirinçavuş, Misakça ve Çinge köylerinin yollarının bakım ve onarımlarının tamamlandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bandırmanın köy yolları yapım çalışmaları tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER