Başbakan Erdoğan, hafta sonunu Balıkesirde geçirecek

Başbakan Erdoğan, hafta sonunu Balıkesirde geçirecek -Balıkesirde iki gün kalacak Başbakan Erdoğan, il merkezi ile Bigadiç, Edremit ve Bandırmada toplu açılışlar yapacak


BALIKESİR (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunu geçireceği Balıkesirde, il merkezi, Bigadiç, Edremit ve Bandırmada toplu açılışlar yapacak.
     Başbakan Erdoğan, 2-3 Mart tarihlerini kapsayan programı dolayısıyla hafta sonunu Balıkesirde geçirecek, Ege ve Marmara kıyılarında açılışlar gerçekleştirecek.
     2 Mart Cumartesi günü il merkezinde Atatürk Stadyumu yanında düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak Erdoğan, burada, il merkezi ile Ayvalık, Sındırgı, Susurluk, Dursunbey, Manyas ve Kepsut ilçelerinde okul ve öğrenci pansiyon binaları, İl Özel İdaresinin tamamladığı alt yapı çalışmaları, Gönen, Kepsut, Susurluk ve Balyada yapılan beton köprülerin açılışını gerçekleştirecek.
     Buradan Bigadiçe geçecek Erdoğan, Şehir Meydanındaki toplu açılış töreninde ise yeni okulların ve ek dersliklerin açılışını yapacak, ardından il merkezinde, partisinin il, ilçe yöneticileri ve üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya gelecek.
     3 Mart Pazar günü sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltı yapacak Erdoğan, ardından, Edremit ilçesindeki toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan, buradaki törende, il merkezi ile Edremit, Erdek, Gönen, Sındırgı, Dursunbey ilçelerinde yapımı tamamlanan okul, hastane, ağız ve diş sağlığı merkezi, cami ve spor salonu gibi yatırımların açılışını gerçekleştirecek.
     Edremitten Bandırmaya gidecek Başbakan Erdoğan, buradaki törende ise Camsı Bor Oksit Susuz Boraks Üretim Tesisi ile yol ve cami açılışlarını yaptıktan sonra, BAGFAŞ-Bandırma Gübre Fabrikaları A.Şyi ziyaret edecek, Kimyevi Gübre Fabrikaları Kompleksinin temel atma törenine katılacak.
    
     -Programlar nedeniyle kapatılacak yollar-
    
     Başbakan Erdoğanın, 2-3 Mart tarihlerinde gerçekleştireceği Balıkesir programları çerçevesinde bazı cadde ve sokakların trafiğe ve araç parkına kapatılacağı bildirildi.
     Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğanın 2 Mart Cumartesi günü gelişi sırasında Cengiz Topel Caddesine bağlı tüm sokakların kısa süreli olarak araç trafiğine kapatılacağı belirtilerek, şunlar kaydedildi:
     Aynı gün Atatürk Stadyumu önünde düzenlenecek miting güvenliği için sabah 08.00 ile miting bitimine kadar (tahminen saat 15.30), Menekşe, 102, Nergis, Zambak, Manolya sokakları, Stadyum Caddesi, Cengiz Topel Caddesi-Atatürk Caddesi (Yatır Kavşağı) Kavşağı ile Kapalı Spor Salonu önü araç trafiğine kapatılacak. 1 Mart 2013 Cuma günü saat 17.00den itibaren Kuvayı Milliye Meydanı, Menekşe Sokak, Stadyum Çevresi (Vivabella Stadyum arası dahil), Cengiz Topel Caddesi ve Valilik binası çevresinde 2 Mart 2013 Cumartesi saat 20.00ye kadar park yasağı getirilmiştir.
     2 Mart 2013 Cumartesi günü saat 08.00den 3 Mart 2013 Pazar günü saat 14.00e kadar Bandırma Caddesi üzerinde park halinde bulunan araçlar çekici marifetiyle çekilecektir.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan, hafta sonunu Balıkesirde geçirecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER