Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkkalede:

Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkkalede: Türkiye hep özgürlüklerin, demokratikleşmenin geliştiği bir ülke olacak ve bu ülkede herkes dinini, düşüncesini özgürce yaşayacak


KIRIKKALE (A.A) - Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Türkiye hep özgürlüklerin, demokratikleşmenin geliştiği bir ülke olacak ve bu ülkede herkes dinini, düşüncesini özgürce yaşayacak dedi.
     Atalay, Türk Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi ve Kırıkkale Belediyesi tarafından Nur Cami bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, büyüyen, güçlenen, özgürleşen, demokratikleşen bir ülke içinde huzurlu bir şekilde ramazanı yaşadıklarını kaydetti.
     İslamın özgürlüğün temelini oluşturduğunu ifade eden Atalay, şöyle konuştu:
     Türkiye hep büyüyecek, Türkiye hep özgürlüklerin, demokratikleşmenin geliştiği bir ülke olacak ve bu ülkede herkes dinini, düşüncesini özgürce yaşayacak. Geçmişte bütün bu ifade ettiğim hususlarda kısıtlamalar oldu, bazı yanlış politikalar oldu, işte bu dönem bütün bunların önü açılıyor, açıldı... Artık bundan sonra daha özgürce ki İslam özgürlüğün temelidir aslında. Ülkemizde inşallah o özgürlüğü sonuna kadar geliştirme yönünde çaba sarf ediyoruz. Oruçlunun iftarla buluşması çok değerlidir. Oruçlarınız kabul olsun. Rabbim oruçlarınızı, ibadetlerinizi kabul etsin, Allah tekrarını nasip etsin. Gelecek yıl inşallah bitmek üzere olan, Nur Caminin bahçesinde iftar edelim artık.
     İftara Atalayın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Atalay Kırıkkalede: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER