Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay:

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: -Erzurum basının yeşermesi, güçlenmesi, daha etkin habercilik yapması, daha iyi şartlarda çalışması için gayret sarfediyoruz


ERZURUM (A.A) - Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Erzurum basının yeşermesi, güçlenmesi, daha etkin habercilik yapması, daha iyi şartlarda çalışması için gayret sarfediyoruz dedi.
     Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Erzuruma gelen Atalay, Vali Sebahattin Öztürkü makamında ziyaret etti.
     Atalay, burada yaptığı konuşmada, Vali Öztürk ile belirli bölümlerde özellikle 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarında yakın çalıştıklarını belirterek, Öztürk döneminde Erzurumun güzel günler yaşadığını söyledi.
     Çok daha güçlü projelerin bundan sonra da Erzurumda gerçekleşeceğini ifade eden Atalay, Erzurum basının yeşermesi, güçlenmesi, daha etkin habercilik yapması, daha iyi şartlarda çalışması için gayret sarfediyoruz. Zaman zaman toplantılar yapıyoruz. Bugün de onun için Erzuruma geldim. Gazetecilerimizle biraraya geldik, sohbet ettik. İstişare toplantı yaptık diye konuştu.
     Erzurumda çeşitli ziyaretlerde bulunduğunu belirten Atalay, şöyle dedi:
     Rizede düzenlenen toplantıya katıldık. Dün Bayburttaydık. Biz bu yolu gençlik olimpiyatlarıyla birleştirmiştik. Erzurumun 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile Trabzonun Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının ikisi de 2011 yılındaydı. Biz 2011in yazı ve kışı arasında mekik dokumuştuk. Bu yoldan gidip gelmeye devam ediyoruz.
     Vali Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     (AYZ-AKS)
<< Önceki Haber Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER