Başkan Tahmazoğlu hizmet turunda

Başkan Tahmazoğlu hizmet turunda -Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti teşkilatına hizmetlerini anlattı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu üyelerine belediyenin çalışmalarını anlattı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, sokak sağlıklaştırma ve Şıh Camisi meydan çalışmasının yapıldığı alanda başlayan gezi sırasında Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi 702 konutu, Akkent Spor Köyü, kentsel dönüşüm alanları, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi ile Şahinbey Parkını incelendi.
     Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, sokak sağlıklaştırma çalışmasının devam ettiğini, Şıh Camisi etrafında 22 binanın yıkılarak bir meydan yapıldığını ve tarihi dokunun gün yüzüne çıkartıldığını belirtti.
     Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Serinevler 300 konutu bir yıl gibi kısa sürede tamamlayarak 250 konutu dar gelirli aileler için 10 yıl vadeli kira öder gibi ayda 250 TL ödeme şartı ile kura yoluyla vatandaşlarımıza sattık. Sosyal bir proje olan bu konutlarımızın alt katlarına spor salonları, hanım erkek taziye evleri, meslek edindirme kursları ve atölyeler kurduk. Vatandaşlarımız buralardan ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Vatandaşımızın memnuniyetini önem veriyoruz.
     En büyük projelerimizden biri olan kentsel dönüşüm çalışmamıza Nuripazarbaşı, Yazıcık, Serinevler ve Güzelvadi bölgelerinde devam ediyoruz. Bu projede vatandaşımızı kesinlikle mağdur etmiyoruz. Çarpık ve imara uygunsuz yapılara asla müsaade etmiyoruz. İlçemizde asfalt, kaldırım, kilit taşı, park çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken, yeşil alan sıkıntısı çeken ilçemizde üç yılda 192 yeni park yaptık. 125 parkımızı sil baştan yeniledik. Üç yılda 50 adet sosyal tesis projelendirdik. 36 tesisimizi hizmete sunduk, 14 tesisimizin inşaatı devam ediyor. Yeni tesisler için çalışmalarımız devam etmektedir. İlçe genelinde 6 semt pazarı yaptık. Yaptığımız hizmetlerimizde amacımız vatandaşımıza güleryüzlü hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaktır.
     Gezi sonunda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de şunları dile getirdi:
     İnsan merkezli, hizmet odaklı sosyal belediyecilik nasıl yapılırmış bugünkü gezimizde Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu yaptığı hizmetlerle bizlere gösterdi. Şahinbeyde yaşayan vatandaşlarımız adına çok sevinçliyim. Başkanımızdan çok büyük memnuniyet olduğunu gerek kamuoyu gerekse yapılan anketlerde takip ediyoruz. Yapılan çalışmaları yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte gezerek görmek bizi çok mutlu etti. Başkanımızın yaptığı çalışmalarla teşkilat olarak övünüyoruz. Başkanımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Orhan çiçek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Başkan Tahmazoğlu hizmet turunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER