Basketbol

Basketbol -Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun: Banvit ile yapacağımız ilk maç çok önemli


İSTANBUL (A.A) - Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Pınar Karşıyakayı 2-0la geçerek yarı finale yükselen Anadolu Efeste genel menajer Engin Özerhun, yarı final serisinde deplasmanda Banvit ile yapacakları ilk karşılaşmayı çok önemsediklerini ve mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.
     Engin Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek final serisinde Pınar Karşıyakayı ilk maçta rahat bir oyunla mağlup ettiklerini belirtti. Deplasmandaki ikinci karşılaşmanın ise zorlu geçtiğini ifade eden Özerhun, Mücadeleyi bırakmadılar. Fakat biz turu 3. maça bırakmak istemedik ve dış şutlardaki yüksek yüzdeyle kazanmayı bildik dedi.
     Lacivert-beyazlı oyuncuların sezon sonunda iyi bir form düzeyine ulaştığını, sakatlıktan dönen oyuncularla birlikte takımın iyi bir düzeye geldiğini ifade eden Özerhun, Şimdi bizi Banvit maçları bekliyor. Banvit de ciddi bir rakip. Kolay maçlar olmayacak. Saha dezavantajımız var. Turu geçmek için ilk maçın çok önemli olduğunu düşünüyoruz diye konuştu.
     Bu sezon Banvit ile 3 kez karşılaşan Anadolu Efes bu maçların 2sini kaybetti, 1ini kazandı.
     Ligde, kendi sahasındaki ilk randevuyu 84-76 kazanan Anadolu Efes, ikinci maçı 95-86 kaybetmişti. Türkiye Kupası yarı finalinde de karşılaşan iki takımın mücadelesinden Banvit, 76-67 galip ayrılmıştı.
     (EG-ÇET-KAF)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER