Basketbol

Basketbol -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: Tarsus Belediye maçını ligde bulunduğumuz konumu korumak adına çok önemsiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİnin Genel Menajeri Ahmet Bozbey, yarın oynayacakları Tarsus Belediye maçını ligde bulundukları konumu koruma adına önemsediklerini söyledi.
     Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 10 haftada 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 3üncü sırada bulunduklarını hatırlattı.
     Tarsus Belediye karşılaşmasının çok zorlu geçeceğini belirten Bozbey, şunları kaydetti:
     Tarsus Belediye ligin güçlü ekiplerinden biri. Ülkemizi FIBA Kadınlar Avrupa Liginde temsil ediyor. Ligde de aldıkları 7 galibiyetle 5inci sırada bulunuyorlar. Rakibimiz yarınki maçı kazanmaları durumunda 3üncü sıraya kadar yükselebilecek. Bu yüzden Tarsus Belediye maçını ligde bulunduğumuz konumu korumak adına çok önemsiyoruz. Bu maçı kazanmamız durumunda ikinci sıraya yükselme şansımız da var. Çünkü lider Fenerbahçe ile ikinci Galatasaray da karşı karşıya gelecek. Galip geldiğimiz takdirde o maçın sonucuna göre ikinci sıraya da yükselebiliriz. Takımda herhangi bir eksik yok, moraller yerinde. Bu maçtan galip ayrılarak, yolumuza emin adımlarla devam etmeyi arzu ediyoruz.
     Kadir Has Spor Salonunda yarın saat 18.00de başlayacak karşılaşma için taraftarlardan destek isteyen Bozbey, Ligde, maçlarda takımlarını desteklemeye gelen taraftar ortalaması bakımından en iyi takımlardan biriyiz. Taraftarlarımız her maçta tribünlerdeki yerlerini alıyor ve desteğini esirgemiyor. İnşallah taraftarımızın desteğiyle Tarsus Belediyesi karşısında galip ayrılırız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER