Basketbol

Basketbol -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanarak, iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİnin genel menajeri Ahmet Bozbey, yarın konuk edecekleri İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanarak, iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
     Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında 13 haftada 10 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak, ilk devreyi 3üncü sırada tamamladıklarını hatırlattı.
     İkinci devrenin ilk maçında İstanbul Üniversitesi BGD ile karşılaşacaklarını ifade eden Bozbey, şöyle devam etti:
     Ligin ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyduk. Lig, Avrupa ve Türkiye Kupasında aynı anda mücadele etmemize rağmen çok iyi sonuçlar aldık. Aynı şekilde ikinci yarıya da başlamayı arzu ediyoruz. İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanarak, iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Takımda moraller yerinde. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında rakibimizi yendik. Bunun moraliyle İstanbul Üniversitesi BGD karşısına çıkacağız. Hedefimiz galip ayrılarak üst sıralardaki yerimizi korumak. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz.
     Yarın saat 16.00da Kadir Has Spor Salonundaki maça tüm basketbolseverleri beklediklerini dile getiren Bozbey, Taraftarlarımız bizim için önemli bir güç. Sağolsunlar hiçbir maçta bizi yalnız bırakmıyorlar. Türkiyede salonlara en fazla taraftar çeken takımlardan biriyiz. Bize desteklerinden dolayı taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yarın onların desteğine ihtiyacımız olacak. İnşallah taraftarımızın desteğiyle karşılaşmadan galip ayrılarak, onlara bir galibiyet daha armağan ederiz diye konuştu.
     Bozbey, takımda eksik oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER