Basketbol

Basketbol -Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka: Play-off hedefinden kopmamak için Olin Edirne maçını mutlaka kazanmalıyız


İZMİR (A.A) - Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka, play-off hedefinden kopmamak için Olin Edirne maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
     Saka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak son iki maçta olumlu bir hava yakaladıklarını, Türk Telekom maçını kazandıklarını, Anadolu Efese karşı ise son topu kullanamayarak 2 sayı farkla yenildiklerini hatırlattı.
     Takımdaki iyiye gidişin sürmesi için deplasmanda yarın oynayacakları Olin Edirne maçından galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını ifade eden Saka, şöyle konuştu:
     Play-off hedefinden kopmamak için Olin Edirne maçını mutlaka kazanmalıyız. Bu maçı kazandığımız takdirde üst sıralardan kopmayacağız. Bu anlamda kritik bir maça çıkacağız. Son iki maçta olumlu bir hava yakaladık, bu olumlu havayı devam ettirmemiz gerekiyor.
     Saka, ayrıca sakatlığı süren Orhan Haciyevanın bu maçta da görev yapamayacağını bildirdi.
     Beko Basketbol Liginin 21. haftasındaki karşılaşmada Olin Edirne ile Aliağa Petkim takımları yarın saat 17.00de Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda karşılaşacak.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER