Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: TED Ankara Kolejliler galibiyeti FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finalinin rövanş maçı öncesi büyük moral oldu


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, TED Ankara Kolejliler galibiyetinin FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finalinin rövanş maçı öncesi büyük moral olduğunu söyledi.
     Bozbey AA muhabirine yaptığı açıklamada, TED Ankara Kolejlileri deplasmanda 82-65 mağlup ederek, ligde 16. galibiyetlerine ulaştıklarını hatırlattı.
     Ligde ve Avrupa kupasında hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerin vurgulayan Bozbey, şunları kaydetti:
     Kayseri KASKİ olarak çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Hem ligde hem de Avrupa kupasında aldığımız başarılı sonuçlarla taraftarımızın yüzünü güldürüyoruz. Hedefimiz ligi ilk 3 arasında tamamlamak. Avrupada da kupayı almak istiyoruz. 14 Martta Rus temsilcisi Dinamo Moskova ile FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçına çıkacağız. Bu karşılaşma öncesinde ligde TED Ankara Kolejliler ile karşılaştık ve galip geldik. TED Ankara Kolejliler galibiyeti FIBA Kadınlar Avrupa Kupası final rövanş maçı öncesi büyük moral oldu. Ayrıca bu galibiyet ilk 3 hedefimiz için de avantaj sağladı. Şimdi hedefimiz, galibiyetin verdiği moralle iyi bir şekilde Dinamo Moskova maçına hazırlanmak.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER