Bayanlar Hentbol Süper Ligine yükselen kulüpten

Bayanlar Hentbol Süper Ligine yükselen kulüpten vali Hacımüftüoğluna ziyaret


RİZE (A.A) - Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Hentbol 1. Liginden Süper Lige yükselen Ardeşen Gençlik Spor Kulübü yönetici ve sporcuları Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlunu ziyaret etti.
     İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, Kulüp Başkanı Rauf Oğuz ve beraberindeki sporcularla Hacımüftüoğlunu makamında ziyaret ederek kupayı Vali Hacımüftüoğluna verdi.
     Bayanların spordaki başarısının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Hacımüftüoğlu, Bir ilçenin spordaki başarıları beni mutlu etmiştir. Bunu bize, şehrimize hediye ettiğiniz için emeği geçen antrenörlere, yöneticilere, iş adamlarına teşekkür ediyorum. Özellikle takımın fırtına oyuncuları gencecik kız evlatlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bize düşen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra daha büyük destekle yanlarında olmaktır dedi.
     Hentboldaki başarının hafta sonu da futbolda yaşanmasını istediğini ifade eden Hacımüftüoğlu, Çaykur Rizesporu da inşallah hafta sonu TFF 1. Ligden Süper Lige yükselme sevincini yaşayacağız. İki Süper Lige yükselme sevincini hep birlikte yaşarız. Bir ilin adının duyurulmasında sporun önemi çok büyüktür. İlk adımı kızlarımız attı, ikinci adımı futbolcularımızdan bekliyoruz diye konuştu.
     Hacımüftüoğlu, sporcuların maddi kazanç sağlayabileceklerini ancak yüksek öğrenimlerini tamamlayarak eğitimli, başarılı, örnek gençler, sporcular olmalarını istedi.
     Hacımüftüoğlu, oyuncu ve antrenörleri cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
     (MS-MK)
<< Önceki Haber Bayanlar Hentbol Süper Ligine yükselen kulüpten Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER