Bayburt Üniversitesi rektörlük seçimi

Bayburt Üniversitesi rektörlük seçimi -Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Akan adaylığını açıkladı


BAYBURT (A.A) - Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Akan, rektörlük için adaylığını açıkladı.
     Prof. Dr. Akan, Bayburt Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı açıklamada, Bayburt Üniversitesinin çok değerli Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budakın, kısa bir süre önce aralarından ayrılışının herkesi derin üzüntüye boğduğunu belirtti.
     Böyle zamansız bir ayrılışın ardından çok zor da olsa başlayan rektörlük seçim sürecinde aday olma kararı aldığını ifade eden Akan, şunları kaydetti:
     Üniversitede sevgi, barış ve huzur ortamının hüküm sürdüğü, tüm kararların şeffaf ve istişareye dayalı alınacağı ve ilgili tüm birimlerle paylaşılacağı, herkese eşit davranılacağı, her türlü sorunun üzerine hakkaniyetle gidilerek çözüm aranacağı, barışçıl ve uzlaşmacı bir yönetim sergileneceği, yaşam şartlarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağı, her türlü bilimsel çalışma ve projeye azami destek ve teşvik sağlanacağı bir ortam oluşturulacaktır.
     Bayburt Üniversitesinin gerek Bayburtun gerekse bölgenin gelişimi için her alanda projeler geliştiren ve bu projeleri hayata geçiren etkin,önemli bir konuma taşınması için gereken gayreti göstereceklerini dile getiren Akan, Bu bir hizmet yarışıdır. Biz de Bayburt Üniversitesi ve Bayburta hizmet etmek için buradayız. Bu görevi de hakkıyla yapabileceğimizi düşündüğümüz için aday oldum. Diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bu vesileyle Bayburt Üniversitesi rektörlük seçiminin üniversitemize ve Bayburtumuza hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bayburt Üniversitesi rektörlük seçimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER