Bayram mesajları

Bayram mesajları -Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı -Adana Valisi Coş ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmazın, tebrikleri bayramın birinci günü 75. Yıl Sanat Gal


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
     Aldırmaz, mesajında, dini bayramlarda manevi duyguların yoğunlaştığını, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığını, dostluk ve kardeşlik duygularının arttığını vurguladı.
     Bayramlarda öne çıkan geleneklerin toplumumuzun temel yapısını oluşturduğunu belirten Aldırmaz, şunları kaydetti:
     Her bayram olduğu gibi bu bayramda da milli manevi duygularımız ön plana çıkmakta, bayramlar milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektedir. Bayramlarda bütün kırgınlıklar bir kenara bırakılır, sevgi, barış ve hoşgörü duyguları ön plana çıkar. Bu bayramda sıkıntılardan arınıp toplum olarak birbirimize karşı daha fazla hoşgörülü olmalı, dayanışmayı en üst seviyeye çıkarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle sevdiklerimizle hep bir arada, sevgi dolu nice bayramlar diliyor, tüm İslam dünyasının, Türk milletinin ve değerli Adanalı hemşehrilerimin bayramını kutluyorum.
    
     -Kutlama programı-
    
     Kurban Bayramı dolayısıyla Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi kutlamalarının birlikte kabul edileceği de belirtildi.
     Bayramlaşmanın, bayramın 1. günü 14.00-15.00 saatleri arasında yapılacağı, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazın tebrikleri 25 Ekim 2012 Perşembe günü 75. Yıl Sanat Galerisinde kabul edeceği ifade edildi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER