Bayramda yola çıkacak sürücülere uyarı

Bayramda yola çıkacak sürücülere uyarı -Karabük Valisi Küçük: -Bayramlarda yaşanan trafik yoğunluğu bir çok kazalara neden olmakta ve bu kazalarda hayatlar kararmaktadır


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, Bayramlarda yaşanan trafik yoğunluğu bir çok kazalara neden olmakta ve bu kazalarda hayatlar kararmaktadır dedi.
     Küçük, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, bayram süresince trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı gerekli bütün ek önlemleri aldıklarını belirterek, trafik ekiplerinin 24 saat esaslı önemli noktalarda görev yapacaklarını söyledi.
     Bayramda yoğunluğu azaltmak için sürücülerin zorunlu olmadıkça kendi araçları ile şehirlerarası yola çıkmaması gerektiğini ifade eden Küçük, şöyle konuştu:
     Bayramlarda yaşanan trafik yoğunluğu bir çok kazalara neden olmakta ve bu kazalarda hayatlar kararmaktadır. Bayramlarda insanların birbirine kavuşması gerekirken, bu kazalar ömür boyu ayrılmalarına neden olmaktadır. Bizler, uyarı ve önleyici bütün görevlerimizi yerine getiriyoruz. Özellikle bayramlarda birçok ek önlemler alıyoruz. Bu önlemler sayesinde, bir önceki bayramda ilimizde ilk defa ölümlü bir kaza meydana gelmemiştir. Bunu bu bayramda da istiyoruz diye konuştu.
     Küçük, kazaların meydana gelmesinde en büyük sorumluluğun sürücülerde olduğunu belirten Küçük, sürücülerin gündüz yolculuk yapması ve hız yapmaması gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bayramda yola çıkacak sürücülere uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER