BBP Alanya İlçe Başkanı Yıldırım:

BBP Alanya İlçe Başkanı Yıldırım: -Konaklı beldesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen kongre merkezi konusunu yakından takip ediyoruz


ANTALYA (A.A) - Büyük Birlik Partisi Alanya İlçe Başkanı Fevzi Duran Yıldırım, Konaklı beldesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen kongre merkezi konusunu yakından takip ediyoruz dedi.
     BBP İlçe Başkanı Fevzi Duran Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Fatih Zortaş, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğanı ziyaret etti.
     Ziyarette BBP İlçe Başkanı Fevzi Duran Yıldırım, odanın çalışmalarını takdirle izlediklerini ve ilçe yararına olacak çalışmalarda işbirliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
     Yıldırım, Konaklı beldesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen kongre merkezi konusunu yakından takip ettiklerini ve bu projenin Alanyaya büyük değer katacağını ifade etti. Akdeniz Üniversitesi, Konaklı Belediyesi ve ALTSO işbirliğinde yaptırılan kongre merkezinin sürekli gündemde tutulması gerektiğini belirten Yıldırım, ALTSO seçimlerinin bu merkezde yapılmasının da önemli olduğunu vurguladı.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan ise kişi, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra siyasilerle de işbirliği yapmanın Alanya için yararı olacağını dile getirdi. BBPnin görüşlerini önemsediklerini kaydeden Aydoğan, Yıldırım ve Zortaşa ziyaretleri için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber BBP Alanya İlçe Başkanı Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER