Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Olin Edirne Kulübü oyuncusu Sonsırma: -"İyi savunma yaparsak Beşiktaş maçını kazanabileceğimizi düşünüyorum" (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirnenin oyuncusu Yunus Emre Sonsırma, iyi savunma yaptıkları taktirde Beşiktaş maçını kazanabileceklerini belirtti.
     Sonsırma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.
     Beşiktaş ile oynayacakları maçın kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Sonsırma, "Mehmet ağabey (Yağmur), önümüzdeki iki maç yok ama inşallah en iyi şekilde mücadele edeceğiz. İyi savunma yaparsak Beşiktaş maçını da kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bu maç, bizim alt sıralardan kurtulabilmemiz için önemli. Kazanırsak çok rahatlayacağız. Umarım kazanırız" diye konuştu.
     Oyunculardan Alan Voskuil de Beşiktaş maçının önemine değinerek, Mehmet Yağmurun sakatlığı nedeniyle bu maçta kendisine daha çok görev düşeceğini kaydetti. Voskuil, "Kendimi maça hazır hissediyorum. Takımımızın durumu iyi. Galibiyet için kenetlendik. Önümüzdeki tüm maçları kazanmayı hedefliyoruz. Alacağımız galibiyetlerle ligi en iyi noktada bitirmek istiyoruz. Edirnede olmaktan dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.
     Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayan Olin Edirne kafilesi, maçın oynanacağı İstanbula hareket etti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Ersin Şiyhan
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER