Belediye Başkanı Boranın bayram mesajı

Belediye Başkanı Boranın bayram mesajı


ADIYAMAN (A.A) - Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Bora mesajında, bayramların barışı, kardeşliği, dostluğu, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen çok özel günler olduğunu belirtti.
     Ramazan bayramı gibi önemli günlerin toplumun manevi zenginlikleri olduğunu, İslam dininin insanlara her alanda gelişmeyi, yardımlaşmayı, dayanışmayı, eşitliği, adaleti, kardeşliği öğütlediğini dile getiren Bora, şunları kaydetti:
     İnsanların eğitimini ve çalışmayı hep ön planda tutmuştur. Bayramlarımızın getirdiği bu manevi ortamı iyi bilmeli, geleceğe sevgi ve umut dolu olarak bakmalıyız. Toplum bilincinin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine neden olan bayramlar, aynı zamanda coşku, sevinç, huzur ve güvenin de kaynağıdır. Çelikhanlı hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.
    
     -CHP İlçe Başkanı Sucunun bayram mesajı
    
     CHP Çelikhan Başkanı Kamber Sucu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Bir Ramazan Bayramını daha karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Sucu, bayramın, ruhuna uygun biçimde huzur, barış ve kardeşlik içinde geçirilmesini diledi.
     Dini bayramların yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularının en yoğun şekilde yaşandığı müstesna günler olduğunu, bayramlarda dargınlıklar ve kırgınlıkların unutulduğunu ifade eden Sucu, şunları kaydetti:
     Kırgınlıklar unutulur, bireysel sevinçler ortak mutluluğa dönüşür. Bayramlar, aynı zamanda sevinç, coşku ve daima bir umuttur. Çocukluğumuzun o huzur veren bayramlarını ve bayramlarda oluşan sevgi ortamını hangimiz unutabiliriz- Bu güzellikler nasıl nesiller boyu yaşatılarak, bizlere kadar ulaştıysa, bizler de gelecek nesillere bunu en güzel biçimde aktarabilmeliyiz. Günümüzde manevi değerler siyasi ve bireysel çıkar hesaplarına alet edilmektedir. Bu nedenle kutsal değerlerimizin istismar edilmediği bayramlarda buluşmak dileğiyle tüm Çelikhan halkının ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle sevgilerimi, saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Boranın bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER