Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur: Yüreğimizi yakan terörü kökünden kazıyacağız


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, dün gece Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçlerini hedef alan terör saldırısını kınadığını belirterek Yüreğimizi yakan terörü kökünden kazıyacağız dedi.
     Şırnakın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısını lanetlediğini bildiren İl Başkanı Baybatur, yaptığı yazılı açıklamada kimsenin ülkenin birliğini ve bütünlüğünü bozamayacağını ifade etti.
     Bitmek üzere olan terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini kaydeden Baybatur, şöyle devam etti:
     Yalnızca terör örgütü değil onun yandaşlarının hayalleri olan ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik hain saldırılar Türk Milletinin daha da bir birine sımsıkı sarılmasına neden olmuştur. Bu milleti bölmeye birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Her geçen gün daha da güçlenen Türkiye kimleri rahatsız ediyorsa bu terör örgütünün arkasında da onlar vardır. Daha güçlü bir Türkiye için çok daha fazla çalışacak gayret göstereceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek ve terör örgütü bu emeline ulaşamayacaktır. Haince saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Şehit askerlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER