Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -SP Afyonkarahisar İl Başkanı Şenel: Yine ocaklarımıza ateş düştü. Annelerimiz evlatsız, yavrularımız babasız kaldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde, PKKlı teröristlerin saldırısı üzerine çıkan çatışmada 10 askerin şehit olmasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.
     Her gün masum insanların şehit olduğunu belirten Şenel, mesajında şunları kaydetti:
     Yine ocaklarımıza ateş düştü. Annelerimiz evlatsız, yavrularımız babasız kaldı. Kan ve gözyaşı her yeri sarmaktadır. Çözüm adımları sonuçsuz kalmakta ve ırkçılık bir virüs gibi her tarafı sarmaktadır. Çözüm için atılan adımlar zayıf ve bizim toplumsal hafızamızın ve medeniyetimizin ruh ve tarih kökünden kaynağını almış çözümler değildir. Bu coğrafyanın sorunlarını Amerika ve Avrupanın tecrübesiyle çözmeye çalışmak, bu milleti tanımamak ve insanlığı iki yüzlü ve kandan beslenen batı medeniyetine teslim etmektir. Saadet Partisi olarak bizler inanıyoruz ki insanlığa bir arada yaşama erdemini öğretmiş olan bizler, tarihin en büyük barış medeniyetini kurmuş bir ümmetiz. Bizler bu coğrafyada Türküyle, Arabıyla, Kürdüyle, Lazıyla yüzyıllardır yaşıyoruz ve bu coğrafyanın barışının tüm insanlığın barışına hizmet edeceğine inanıyoruz. Türkiyenin bütün sorunları ancak İslam medeniyet perspektifiyle çözülür. Batı medeniyetinin taşeronluğuyla sorunları çözmeye kalkmak, insanlığa sadece kan ve gözyaşı getirir. Bu sebeple biz çözümü İslam kardeşliğinde görüyoruz. Terör örgütü PKKyı tüm nefretimle lanetlerken, bunlara destek verenleri kınıyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER