Beytüşşebaptaki terör saldırısına Aydından tepkiler

Beytüşşebaptaki terör saldırısına Aydından tepkiler


AYDIN (A.A) - Aydında şehiriçi taşımacılığı yapan minibüsçüler Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör olayının ardından araçlarına Türk Bayrağı ve siyah bant astı.
     Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer yaptığı açıklamada, haftaya bir kez daha morla bozlukluğu içinde terör acısını yüreklerine taşıyarak girdiklerini ifade etti.
     Gezer, Türk milletinin sabırlı bir millet olduğunu ancak bu sabrın artık taştığını belirterek, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kederli ailelerine sabır, milletimize başsağlığı, vatan uğrunda canını ortaya koymak için bir an bile tereddüt etmeyen gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz diye konuştu.
    
     -HAS Parti-
    
     HAS Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur da açıklamasında Şırnakın Beytüşşebap İlçesinde 10 askerin şehit olduğunu ve 7 askerin de ağır yaralı olduğu haberini üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, Barışa, huzura, kardeşliğe kurşun sıkan bu hain elleri ve bunları desteklemeyi sürdüren uluslararası terör siyaseti aktörlerini kınıyoruz, lanetliyoruz. Son günlerde terör saldırıları oldukça artmıştır. Suriyede ve Iraktaki gelişmelerde dikkate alınırsa, ülkemizin ateş çemberine çekilmek istendiği açıktır. Türkiye, halkı ve sivil toplumu arkasına alarak terör odaklarına gereken cevabı vermelidir. Ülkemizin en kısa zamanda terör belasından kurtularak, her bir yurttaşının en özgür biçimde yaşadığı bir selamet yurdu olmasını diliyoruz dedi.
    
     -Aydın Gazeteciler Cemiyeti-
    
     Aydın Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi de Şırnakın Beytüşşebap ilçesindeki saldırıyı lanetledi.
     AGC Başkanı Suat Deniz, açıklamasında, Şehitlere rahmet, ailelerine, tüm millete sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin bir karış toprağına zarar gelmemesi için canını feda eden şehitlerimiz, kalbimizde sonsuza kadar yaşayacak dedi.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısına Aydından tepkiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER