Bilecikte huzur uygulaması uygulaması

Bilecikte huzur uygulaması uygulaması -İl Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde huzur uygulaması yapıldı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde huzur uygulaması yapıldı.
     Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekiplerince, bin 638 kişide yapılan kimlik sorgusunda, Bilecik ve farklı illerde, haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 62 kişi gözaltına alınırken, av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca ve 38 adet 501 gram düşük ayarlı bilezik ele geçirildi.
     Uygulamalarda, 1 Aralıkta İstasyon Mahallesi hızlı tren şantiyesinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili 3 kişi yakalanmış, çalınan 560 kilogram demir ele geçirilirken, 3 şüpheli mahkeme serbest bırakıldı. 18 Aralıkta merkez Orhangazi Mahallesinde ikameti kurşunlama olayıyla ilgili gözaltına şahıs mahkemece serbest bırakıldı.
     23 Aralıkta plaka tespit sisteminde çalıntı otomobil olduğu anlaşılması üzerine ekiplerce kaçmak isteyen 2 şüpheli yakalanmış ve mahkeme tarafından tutuklanan zanlılardan birisinin Çanakkale Açık Cezaevinden firar ettiği tespit edildi. 24 Aralıkta merkez Gazipaşa Mahallesinde dolandırıcılık olayıyla ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli mahkemece serbest bırakıldı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, 20 gram esrar, 35 adet gümrük kaçağı kol saati, tabanca ve sahte çek, Güvenlik Şube Müdürlüğünce 1 bandrollü ve 1 bandrolsüz kitap ile kitaplara ait 8 adet kopya ele geçirildi.
    
     -İş yeri ve araç denetimleri-
    
     Bozüyük Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 kıraathane, 2 restoran, 1 oyun salonu, Osmaneli Emniyet Müdürlüğü tarafından 14 kıraathane, 2 tekel bayi, 6 internet kafe, 9 çay bahçesi, iki umuma açık istirahat ve eğlence yeri, Pazaryeri Emniyet Amirliğince 5 kıraathane, 2 internet kafe, Gölpazarı Emniyet Amirliğince 29 kıraathane, Yenipazar Emniyet Amirliğince 4 kıraathane, 2 içkili lokanta ve İnhisar Emniyet Amirliğince 5 kıraathane, 2 içkili restoran, bir internet kafe ve 2 tekel bayisi denetlendi.
     Sarhoşluk, kimlik bildirmeme, gürültü yapma ve rahatsız etme suçlarından toplam 42 kişiye 3 bin 440 lira idari para cezası uygulandı.
     Trafik denetimlerinde ise hız ihlali yapan bin 982, alkollü araç kullanan 22, kırmızı ışık ihlali yapan 2, kasksız motosiklet kullanan 14, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 139, aracının muayenesini yaptırmayan 220, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 25, yük taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 51 ve araç sigortası yaptırmayan 2 ve diğer trafik kurallarını ihlal eden 759 sürücüye para cezaları uygulandı.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikte huzur uygulaması uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER