Bilecikte ramazan

Bilecikte ramazan -Bilecik Valiliği ile Bozüyük Garnizon Komutanlığınca şehit yakınları, gaziler, huzur evi sakinleri ve sevgi evlerinde barınan çocuklar için ayrı ayrı iftarlar verildi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Valiliği ile Bozüyük Garnizon Komutanlığınca şehit yakınları, gaziler, huzur evi sakinleri ve sevgi evlerinde barınan çocuklar için ayrı ayrı iftarlar verildi.
     Valilik tarafından Polisevinde verilen iftar, Vali Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Müftüsü Necati Tayyar Taş, Vali Yardımcısı Eflatun Can Tortop, Söğüt Kaymakamı Vural Karagül, Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Durak, İl Genel Meclisi üyeleri, şehit yakınları, gaziler, huzur evi sakinleri ve sevgi evlerinde kalan çocukların katılımıyla gerçekleşti.
     Akpınar, yemek sonrası yaptığı konuşmada, gönül birlikteliğini sağlamak için iftar sofrasında buluştuklarını söyledi.
     İftarda yüzlerin güldüğünü belirten Akpınar, Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz. Huzur evinde kalan yaşlılarımızın durumları oldukça iyi görünüyor, sağlıkları yerinde. Sevgi evlerinde kalan çocuklarımızı da iyi bir şekilde yetiştiriyoruz. Bilecik halkımızın sağlık ve mutluluğunun devamını diliyorum dedi.
    
     -Bozüyük Garnizon Komutanlığının iftar organizasyonu-
    
     Bozüyük Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koçun ev sahipliğinde Şehit Er Zafer İpek Kışlasında verilen iftara, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Gençağa Serarslan ve Oğuz Sertler, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Amiri Nihal Altıntaş, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle şehit yakınları ve gaziler katıldı.
     Yüzbaşı Koç, yemek sonrası yaptığı konuşmada, her yıl birkaç kez de olsa şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaya çalıştıklarını söyledi.
     Kahraman şehitlerin fedakar aileleri ve vatan için gazilik mertebesine ulaşanlarla birlikte olmanın kendilerine huzur verdiğini dile getiren Yüzbaşı Koç, Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin devlet hizmetlerinde ayrıcalığı var. Onların istekleri bizim için emirdir. Çünkü onlar bu vatan uğruna en değerli varlıklarınızı ortaya koydu dedi.
    
     -Bozüyük 4 Eylül Mahallesi Muhtarlığından cami bahçesinde iftar-
    
     Bozüyükte, 4 Eylül Mahallesi Muhtarlığının, Kumral Abdal Camisi bahçesinde düzenlediği iftar, AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, CHP İlçe Başkanı Metin Torun, İl Genel Meclisi üyesi İsmail Zeki Uyanık, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, daire amirleri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.
     Mahalle Muhtarı İsmail Kıranlı, yemek sonrası yaptığı konuşmada, 11 ayın sultanı ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını hatırlatarak, iftar sofrasında bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.
     Kıranlı, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri iftar organizasyonunu daha sonraki yıllarda da sürdürmek istediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Barış Eren - Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER