Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -İl Genel Meclisi toplantısı


BİLECİK (A.A) - Bilecik İl Genel Meclisi Toplantısı, Vali Halil İbrahim Akpınar başkanlığında yapıldı.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, meclis üyeleri Erol Duğan, Nuri Aslan, Hüseyin Ünal ve Hüseyin Öteyaka ile ilgili daire müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, gündemdeki 5 madde görüşüldü.
     Toplantıda, çocuk oyun parkı yapımı için 2013 mali yılı bütçesinden ödenek aktarılması, yapılacak yatırımlar için 2013 mali yılı ilan giderlerine ödenek aktarılması, Osmaneli ilçesi Hisarcık Köyü Beşevler Mahallesinde ruhsatsız faaliyet gösteren bir işletmeye idari para cezası verilmesi ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.
    
     -Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organ seçimlerinde, Buğra Levent yönetim kurulu başkanı, Mehmet Doğan Tunç da meclis başkanı oldu.
     Odada, 20 meclis üyesinin katıldığı seçimde, kendi aralarında yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, meclis başkanı, TOBB Genel Kurulu delegesi ve disiplin kurulu üyeleri seçildi.
     Yapılan seçim sonucunda yönetim kurulu başkanlığına Buğra Levent, başkan vekilliklerine Ayhan Ersoy ve Hasan Öksüz, muhasip üyeliğe Hakan Bakıcı ve yönetim kurulu üyeliklerine Mete Ayaz, Murat Köftecioğlu ve Veli Çelik, meclis başkanlığına da Mehmet Doğan Tunç, meclis başkan yardımcılıklarına Ali Aytaç ve Garip Öğe, meclis katip üyeliğine Fatih Koç seçildi.
     Murat Şekerin TOBB Genel Kurulu delegesi olarak belirlendiği seçimlerde, disiplin kurulu Osman Rusçuk, Burhan Hacıoğlu, Recai Aksu, Nurcan Özçakır, İsmail Yavaş ve Kısmet Turandan oluştu.
    
     -Metristepenin "Milli park yapılması" imza kampanyası
    
     (Fotoğraflı)
    
     Metristepe Komitesi üyesi Hacı Kurt, Metristepe ve şehitliklerin milli park yapılması için başlattıkları imza kampanyasını mayıs sonuna kadar uzattıklarını bildirdi.
     Kurt, yaptığı açıklamada, kent merkezinde açılan stantta yaklaşık 7 bin imza toplandığını ve ilginin büyük olduğunu belirterek, Kaymakam Oktay Kaya, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının da kampanyaya destek verdiğini söyledi.
     Hedeflerinin 20 bin imza toplayarak gerekli yerlere göndermek olduğunu ifade eden Kurt, "İlçemizi, Çanakkale ve Kocatepe gibi tarihi ve turizm kenti yapmak için başlattığımız imza kampanyasını mayıs sonuna kadar devam ettirme kararı aldık. Bozüyük milli parklara layıktır. Çünkü Bozüyük Türk milletinin makus talihinin yenildiği yerdir" diye konuştu.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan - Barış Eren
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER