Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulu başladı

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulu başladı -Belediye Başkanı Yağcı: Yaz mevsimi süresince 370 çocuğa spor hizmeti vereceğiz


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediyesinin çeşitli branşlarda düzenlediği Yaz Spor Okulu başladı.
     Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yaz Spor Okulunun başlaması dolayısıyla Belediye Sarayında gerçekleştirilen toplantıda, geleceğin teminatı çocuklar için yararlı çalışmalar yapmaya çalıştıklarını bildirdi.
     Görevine başladığı 2004 yılından itibaren Her şey Bilecik için ve Her şey insanımız için, Her şey çocuklarımız ve geleceğimiz için diyerek, bu anlayışla önemli mesafe aldıklarını belirten Yağcı, şöyle konuştu:
     Bilecikte spor alanında önemli hizmetlere imza attık. Gözünüz gibi baktığınız çocuklarınızı yaz tatili döneminde bizlere ve hocalarına emanet ediyorsunuz. Bilecikte 6 olan çocuk parkı sayısını 68e çıkardık. Mahallelerimize 15 açık spor kompleksi yaptık. Her ilköğretim okuluna bir çocuk parkı yaptık. Tüm okul bahçelerimize sıcak asfalt yaptık. Böylece onları sağlıklı ortamlara kavuşturduk.
     Yaz mevsimi süresince 370 çocuğa spor hizmeti vereceğiz. Çocuklarımıza yüzmeyi en iyi, en sağlıklı ve güvenli biçimde öğretebilmek için Su Eğlence Parkını hizmete açtık. Gerçekten Bilecike yakışır bir proje oldu. Aynı anda 250-300 kişiye hizmet verebilecek bölgenin en büyük su eğlence spor kompleksi oldu.
     Yağcı, spor faaliyetlerine katılacak öğrencilerin, duraklardan özel servis aracıyla alınıp faaliyet bitiminden yeniden evlerine bırakılacağını ifade etti.
     Türkiyede sadece iki belediyede olan ve üçüncüsü Bilecike kazandırılan çocuk sinemasının önemli bir çalışma olduğuna işaret eden Yağcı, günün belli saatlerinde çocuklara sinema hizmetinin ücretsiz verildiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulu başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER