Bingöl Belediyesinde moral ve motivasyon toplantısı

Bingöl Belediyesinde moral ve motivasyon toplantısı -Belediye Başkanı Serdar Atalay: Bingöl engelsiz şehir olacak


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingölün engelsiz şehir olacağını söyledi.
     Bingöl Belediyesince, çalışanların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla Kültür Merkezinde, düzenlenen Moral, motivasyon ve değerlendirme toplantısında konuşan Atalay, belediyenin yaptığı hizmetleri anlatarak, Bingöl halkı için yapılmayanı yapmaya çalıştıklarını kaydetti.
     Göreve geldiği günden itibaren yaptıkları hizmetleri, yapılan anketlerle, vatandaşların öncelikli isteklerine göre belirlendiğini ifade eden Başkan Atalay, 3 yıl üst üste yaptıkları anketlerde vatandaşların öncelikli isteklerinin altyapı sorunu olduğunu anımsatarak, şöyle dedi:
     Yaptığımız anketlerde halkın en büyük talebi altyapıydı. Halkla aynı düşünmek bizi ayrıca memnun etti. Bingöl Belediyesi yüzünün akı ile bu projeleri ihale etti ve şu anda da uygulamasını yapıyor. Akciğeri çürümüş bir hastaya neşter vurmak zorundayız. Sadece makyajla düzeltemeyiz, şifa bulduramayız. Akciğerleri çürümüş bir şehir vardı. Altyapısı iflas etmiş, her tarafı dökülen bir şehir konumundaydı Bingöl. Yaptığımız anketlerde altyapı talebi en çok Kültür Mahallesinden gelmişti. Yüzde 75 civarında bir taleple Kültür Mahallesinde altyapının yapılması istenmişti. Diğer mahallelerde oranlar değişiyordu. Su çıkınca teyemmüm bozulur derler. Bu hizmet bittiği zaman, üst yapı da inşallah kilitli parke taşı ile döşendiği zaman bu sorunlar tamamen ortadan kalkacaktır. Halkımızın bize vermiş olduğu yetkiyi en iyi şekilde halkımıza hizmet noktasında kullanmaya gayret ediyoruz.
     Altyapıdan sonra Bingölün en önemli işlerden bir tanesinin Katı Atık Bertaraf Tesisi olduğunu vurgulayan Atalay, Katı Atık Bertaraf Tesisimiz bitti. Tesisimizin çalıştırılabilmesi için kompaktör aracına ihtiyaç var. Alımı için çalışmalar devam ediyor. Kompaktör alımından sonra tesis işletmeye alınacaktır. Bu şehirde yaşayan herkes bu memleket için bir şeyler yapabilir. Bu memleket için bir şeyleri geliştirebilir. Ben Bingölün çok iyi bir merhale kat ettiğine inanıyorum. Biz belki şehrin içerisinde olduğumuz için, şehirdeki değişimi çok fazla gözlemleyemiyoruz. Ancak dışarıdan gelen misafirlerimiz bu gelişim ve değişimi gözlemleyebiliyorlar. Bu konuda da gelen misafirlerimiz yapılan çalışmalarla ilgili teşekkürlerini bizlere iletmişlerdir diye konuştu.
     Bingölün şehrin altyapı işlerinin tamamlanmasının ardından yapılacak üst yapıyı engelli vatandaşlara göre düzenleneceğini kaydeden Başkan Atalay, Şehrin tümünü engellilere uygun hale getireceğiz. Yol ve kaldırımlarımızı engellilerin rahatlıkla kullanacağı şekilde tanzim edeceğiz. Bingöl engelsiz bir şehir olacak dedi.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik /Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bingöl Belediyesinde moral ve motivasyon toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER