Bodruma 25 milyon liralık altyapı yatırımı

Bodruma 25 milyon liralık altyapı yatırımı -Bodrum Belediye Başkanı Kocadon: -Geldiğimiz günden bu yana altyapı üstyapı hızlı bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Her sene biraz daha hızlanıyoruz


MUĞLA (A.A) - Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumun alt ve üst yapı çalışmaları için 25 milyon lira ödenek ayrıldığını bildirdi.
     Bodrumun Cevat Şakir, Neyzen Tevfik, Atatürk caddeleri ile Belediye Meydanında devam eden altyapı çalışmalarının ikinci aşaması, Kumbahçe Mahallesinde başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ikinci aşamasına başlanan çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi.
     Altyapı çalışmalarını yılbaşına kadar bitirmeyi planladıklarını ifade eden Kocadon, Cumhuriyet Caddesinin devamıydı bu. Bu sene ikinci etabına başladık. 1,5 milyon liralık bir yatırım bu ilk etapta. Hem altyapıda hem üstyapıda değişiklik olacak. Derelerin ağızları açılacak çünkü mahallede su baskınları yaşanıyor. Bunları yaptıktan sonra da hedefimiz dükkanların önünü yılbaşında açmak dedi.
     Bodrum Belediyesi olarak altyapıya yaklaşık 25 milyon lira ayırdıklarını ifade eden Kocadon, şöyle konuştu:
     Biz Bodrumun altyapısını hızlı bir şekilde düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bodrumun altyapısında halen asbest borular var. İnsan sağlığını tehdit eden borular var. Onları bir an önce değiştirmek istiyoruz, amacımız bu. Bodrum Belediyesi artık bu işte tecrübe kazandı. Geldiğimiz günden bu yana altyapı üstyapı hızlı bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Her sene biraz daha hızlanıyoruz.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodruma 25 milyon liralık altyapı yatırımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER