Bodrumda hırsızlık operasyonu

Bodrumda hırsızlık operasyonu -Yalıkavak beldesindeki evlere girerek ziynet eşyası, elektronik eşya, pompalı tüfek ile tabanca çaldığı iddia edilen 2 hırsız, polis ve jandarmanın takibi sonucu yakalandı -Bir polis memuru ise hırsızla


MUĞLA (A.A) - Bodrumda polis ve jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonla evlerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki kişiyi takip sonucu yakaladı.
     Bodruma bağlı Yalıkavak beldesinde akşam saatlerinde bazı evlerde hırsızlık yapıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri bölgeye gitti. Ekipler, ev sahiplerinden aldığı bilgiler doğrultusunda, A.K. ve T.Öyi kullandıkları kiralık otomobil ile Torba yolu üzerinde tespit etti.
     Otomobile dur ihtarında bulunan polisler, aracın durmaması üzerine takibe başladı. Jandarma ve polis ekipleri Bodruma yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Güvercinlik mevkisinde otomobilin önünü keserek aracı durdurdu.
     Araçta bulunan A.K. ve T.Ö. otomobili terk ederek kaçmaya başladı. Ekiplerce kovalanan hırsızlar yakalanarak gözaltına alındı. Olaya müdahale eden bir polis memuru ise hırsızların saldırması sonucu kolundan yaralandı.
     Öte yandan polisler hırsızların çaldıkları malzemelerin bir bölümünü kaçtıkları sırada yola fırlattığını tespit etti. Ekipler atılan malzemeleri de toplayarak muhafaza altına aldı.
     Yapılan operasyonda otomobilde plazma televizyon, çok sayıda pırlanta takı, ziynet eşyası, dizüstü bilgisayar, cep telefonları, 1 adet pompalı tüfek ve 9 mm çapında tabanca ele geçirdi.
     Gözaltına alınan A.K. ve T.Ö, Jandarmadaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Şamil Kahveci
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Bodrumda hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER