Boluda Koşabiliyorken Koş Projesi tanıtıldı

Boluda Koşabiliyorken Koş Projesi tanıtıldı


BOLU (A.A) - Boluda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde uygulanmak üzere hazırlanan Koşabiliyorken Koş Projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
     Bolu Köroğlu otelde, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bolu Belediye Başkanlığı ile gerçekleştirilecek projenin tanıtım toplantısına, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ve projede görev alacak antrenörler katıldı.
     Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Koşabiliyorken Koş Projesi tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, böylesine bir projenin Boluda uygulamaya geçecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Bu proje ile sporla ilgilenenlerin sayısının artacağına inandığını belirten Özçimen, Ülkemiz geliştikçe spora daha da önem veriyoruz, Boluda her sporcu adayına istediği spor dalında eğitim verebiliyoruz. Bunun için gerekli tesis ve donanımlı antrenörlere sahibiz. Geçmişinde şampiyonluklar bulunan bir sporcunun, Boluda spor müdürü olarak görev yapması Bolunun spor konusundaki en büyük artılarından. Sporcu deneyimi ve dinamikliği ile Boluya sportif anlamda çok şey kattığını düşünüyorum diye konuştu.
     Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz da, Karaçayır bölgesinin spor tesisleri konusunda imara açıldığını belirterek, tüm spor dalları için bu bölgede tesisleşmeye önem ve destek verdiklerini söyledi.
     Yaptığı sunum ile proje hakkında bilgiler veren Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ise proje kapsamında farklı yaş gruplarındaki katılımcılar için farklı etkinliklerin düzenleneceğini belirtti.
     Katılımcılara bilinçli spor yapma alışkanlığının yanında, sporun bir hayat felsefesi olarak benimsenmesi konusunda bilgiler de verileceğine işaret eden Çelen, Projenin Boluda Atatürk Orman Parkı, Kalıcı Konutlar Bölgesi ve Kararaçayır Spor Kompleksinde bulunan spor alanlarında, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bolu Belediyesi antrenörleri gözetiminde hayata geçirilecek. Bolu Belediyesi tarafından yapılan Karaçayır Parkının da önümüzdeki günlerde hizmete girmesiyle, bu alanda da projenin hayata geçirilecek ifadelerini kullandı.
     Çelen, Koşabiliyorken Koş Projesinin açılışının 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 18:00 da Atatürk Orman Parkında çeşitli etkinliklerle yapılacağını belirterek, tüm Bolu halkını açılışa davet etti.
     (TZL-EG-ATA)
<< Önceki Haber Boluda Koşabiliyorken Koş Projesi tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER