Borusan Quartet, 31 Ekimde Bursada

Borusan Quartet, 31 Ekimde Bursada


BURSA (A.A) - Türkiyenin en önemli orkestralarından olan Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasının asil üyelerinden oluşan Borusan Quartet, Bursada konser verecek.
     Nilüfer Belediyesinden yapılan açıklamada, Nilüfer Belediyesinin konuğu olarak Bursaya gelecek olan Borusan Quartet topluluğunun, 31 Ekim çarşamba günü konser vereceği bildirildi.
     Prof. Dr. Gürer Aykal öncülüğünde 2005 yılında kurulan Borusan Quartet, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasının asil sanatçıları olan Esen Kıvrak (1. keman), Olgu Kızılay (2. keman), Efdal Altun (viyola) ve Çağ Erçağdan (viyolonsel) oluşuyor.
     Fransa, İtalya, Yunanistan, Almanya, Avusturya ve ABD başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında yaptıkları çok sayıda turne ve konserlerle dikkat çeken Borusan Quartet, 88 oda müziği topluluğunun katıldığı 2010 ICMEC Uluslararası Oda Müziği Topluluğu Yarışmasında 1. olarak altın madalyanın sahibi oldu.
     Borusan Quartetin Uğur Mumcu Sahnesinde gerçekleştireceği konserin biletleri Konak Kültürevi, Nazım Hikmet Kültürevi ve Uğur Mumcu Sahnesi gişelerinden temin edilebilir.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Borusan Quartet, 31 Ekimde Bursada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER